Get Adobe Flash player

 

Címlap Tündérolvasók

postheadericon Tündérolvasók

2013. március 20-án megrendezett szóbeli döntőnkkel "Tündérolvasók" regionális szövegértő versenyünk lezárult, melyre 69 csapat (187 tanuló és 34 felkészítő pedagógus) nevezett be. Az írásbeli fordulókon legtöbb pontszámot összegyűjtő nyolc csapat tagjai színvonalas versengése, alapos felkészülése és szövegértése a verseny szervezői mellett a zsűri tagjait: Balázs Ágnes írónőt, Szabó Attiláné Csontos Erzsébet tanácsnok asszonyt és Csobán Róbertet, a Méliusz Juhász Péter Könyvtár módszertani osztályvezetőjét is lenyűgözte. A vidám hangulatú, ugyanakkor éles versengésben eltöltött délelőtt értékes könyvjutalmak átadásával és az írónővel való személyes beszélgetéssel, valamint dedikációval zárult. Az ajándékkönyvek mellett Kolláth Erzsébet alkotóművész tűzzománc képét és Bárczi Imre kis tündérszobrát is átvehették a helyezettek

Az első nyolc csapat jutalmazásán felül - a szoros összpontszámokra való tekintettel- további három csapatot részesítettünk könyvjutalomban. Zsáka Könyvkukac csapatát, mely visszalépett a döntőben való szerepléstől, Szolnokról az SZJG-sek csapatát és Kabáról az Ördög és Angyal csapatot.

Valamennyi versenyzőnknek és felkészítőiknek ezúton is köszönjük a több hónapos, kitartó és eredményes munkáját! Találkozzunk jövőre is! :)

Összesített eredmények

A döntő eredményei

 

Püspökladányi Tájékoztató és Közművelődési Központ, Könyvtár, Múzeum

Gyermekkönyvtár

4150 Püspökladány,
Bajcsy-Zs. u. 2/2.
54 / 450 649
tunderkonyvtar@gmail.com