Get Adobe Flash player

 

Címlap

postheadericon Őszi gyermekkönyv Napok Barcza Katával

2013. november 11-15. között rendezzük meg gyermekkönyvtárunkban az Őszi Gyermekkönyv Napokat. Rendezvénysorozatunk keretében elsőként Barcza Kata látogatott el hozzánk és tartott felolvasást A kapu című, minden időpontban és életkorban aktuális gyermekregényéből. Reméljük, a beszélgetések nyomán mindenki megtalálja majd a saját diófáját, melyre fel tud majd kapaszkodni, illetve a saját kapuját, melyen átlépve megtalálja önmagát!

 

postheadericon Hetedhét ország

Babás foglalkozásaink következő rendezvényeként gyermekkönyv-ajánlóra került sor 2013. október 24-én. Vendégünk, Czakó Réka (Égigérő Könyvek, Szeged) segítségével próbáltunk utat mutatni a szülőknek a gyermekkönyvek útvesztőjében. Könyvillatú, belelapozgató délelőttünk babáknak és anyukáknak egyaránt emlékezetes perceket szerzett.

 

2013. október 17-i  Pöttöm játszóházunk apraja- nagyja vidáman töltötte együtt a délelőttöt. Várunk Titeket is következő rendezvényünkön (2013. október 31.)!

 

postheadericon Országos Könyvtári Napok

Köszönjük szépen a Könyves Vasárnap ( 2013. október 13.) keretében gyermekkönyvtárunkban megjelent vetélkedő családoknak, hogy együtt játszottak velünk a Családi Könyvjelzőnkön!  :)

 

 

postheadericon Könyvjelző

2013. október 9-én rendeztük meg kistérségi, nyári olvasónapló-pályázatunk díjkiosztó ünnepségét. Ezúton szeretnénk még egyszer köszönetet mondani minden résztvevőnknek és íróvendégünknek, Bosnyák Viktóriának, hogy megtiszteltek jelenlétükkel:)

3-4. korosztály eredményei

5-7. korosztály eredményei

 
További cikkeink...

Püspökladányi Tájékoztató és Közművelődési Központ, Könyvtár, Múzeum

Gyermekkönyvtár

4150 Püspökladány,
Bajcsy-Zs. u. 2/2.
54 / 450 649
tunderkonyvtar@gmail.com